Sepet
Su Kuyuları Nasıl Açılıyor
Su Kuyuları Nasıl Açılıyor
10 Mart 2023

Dünyanın farklı bölgelerinde yaşanan susuzluk sorunlarına kalıcı olarak destek olabilmek için İslamiyetim Derneği olarak su kuyusu inşalarını gerçekleştirmekteyiz. Su kuyusu inşalarının kısa sürede tamamlanabilmesi ve ihtiyaç sahipleri ile buluşabilmesi için sizlerin bağışları oldukça önemlidir. Su kuyusu inşalarını başlatmadan önce ilk olarak gerçek ihtiyaç sahibi bölgeleri belirlemekteyiz. Bunun yanı sıra herkesin temiz suya kolay bir şekilde ulaşabilmesini sağlayabilmek için de su kuyusu inşalarını köy meydanı gibi herkesin rahat bir şekilde ulaşabileceği yerlere inşa etmekteyiz.

İslamiyetim Derneği olarak su kuyusunu açabilmek ve onlarca yardıma muhtaç insanı temiz su ile buluşturabilmek için alanında uzman kişilerle çalışmaktayız.

Su Kuyusu Açılışları Başta Afrika ülkeleri olmak üzere susuzluk veya kirli su sorunu ile mücadele eden bölgelerde İslamiyetim Derneği olarak su kuyusu açılışlarını gerçekleştirmekteyiz. Su kuyularının kısa süre içerisinde açılabilmesi ve yardıma muhtaç insanlarla buluşabilmesi için sizlerin bağışları oldukça önemlidir. İhtiyaç sahibi bölgelerde su kuyusu açabilmek için alanında uzman kişilerle çalışmaktayız. Su kuyusu inşalarına başlamadan önce uzmanlarımız, hangi bölgelere su kuyusu açılabileceğini belirlemektedir. Su kuyusu için uygun olan bölge belirlendikten sonra gerekli araçlarla kuyular açılmaya başlanmaktadır. Su kuyusu inşaları tamamlandıktan sonra ihtiyaç sahibi kardeşlerimizin temiz suya ulaşabilmesi için gerekli testleri yapmaktayız. İnşası tamamlanan su kuyusundan örnek su alarak içerisinde insan sağlığı için zararlı madde olup olmadığı test edilmektedir. Eğer örnek suda herhangi bir zararlı madde bulunmazsa su kuyusu inşası kullanım için aktif hale getirilmektedir.

İslamiyetim Derneği olarak su kuyusu inşalarının düzenli olarak bakım ve onarım işlemlerini de gerçekleştirmekteyiz. Su Kuyuları İçin Bağış Susuzluk ve kirli su sorunu ile mücadele eden bölgelerdeki kardeşlerimizin temiz suya ulaşabilmesi için su kuyusu inşaları oldukça önemlidir. Su kuyusu inşalarının kısa süre içerisinde tamamlanabilmesi ve yardıma muhtaç kardeşlerimizin kullanımı için aktif olarak kullanıma açılabilmesi için sizlerin bağışları oldukça önemlidir. İslamiyetim Derneğimize yapacağınız her bağış sayesinde su kuyusu inşalarına bir tuğla ekleyerek kısa süre içerisinde su kuyularının açılmasına destek olabilirsiniz.

TRY
İLETİŞİM HATTI +90 541 730 8519