Sepet
Yemen'e Çuval Çuval Umut Götürdük
Yemen'e Çuval Çuval Umut Götürdük
21 Mart 2019

Yemen'de iç savaş 2015 yılında başladı siyasi güçlerin farklı inanışların ve büyük ülkelerin savaşında en çok zarar görenler ise tabii ki de mazlum günahsız çocuklar ve ailesini muhafaza etmek isteyen insanlar oluyor.

 

İslamiyetim Derneği Olarak 2018 yılının son aylarında Yemen'de ki kardeşlerimiz için erzak ve su tankeri yardımlarını birinci elden ulaştırıp kardeşlerimizin ne denli büyük bir kaosun ortasında kaldıklarını ve çığlıklarını değil dünyanın her yerine ulaştırmak Müslüman kardeşlerine bile duyuramadıklarını kendi kulaklarımızla duyup gözlerimizle gördük.

 

Kıtlık ve kuraklığın zirvede olduğu Müslüman kardeşlerimizin bir lokmaya muhtaç olduğu zor dönemde sizler vesilesiyle Yemen'e çuval çuval umut taşıdık ve bi nebze de olsa yaralarını sarıp sıkıntılarını azalttık.

 

Sadece Yemen değil Dünya'nın neresinde bir kardeşimizin ayağına diken batarsa İslam aleminin canı yanmalı düşüncesini benimseyerek hangi coğrafya da olursa olsun, rengi, dili ne olursa olsun kardeşlerimizi muhafaza etmek yararlını sarmak ve onlara umut olmak için çalışmaya devam edeceğiz inşallah…

TRY
İLETİŞİM HATTI +90 541 730 8519